Dins de l’acció “Aules amb tractes”, Contes per fer-se gran és l’acció adreçada als infants de cicle superior i té per objectiu treballar la NEGOCIACIÓ i la RESOLUCIÓ DE CONFLICTES.

Contes per fer-se gran és una publicació que recull quatre històries protagonitzades per persones grans, al voltant de les quals, hi ha algun tipus de conflicte.

 

 

El misteri de l’àvia Lluïsa

L’àvia Lluïsa s’ha enamorat, i els seus néts, en Jan i la Berta no entenen perquè l’àvia és més feliç que mai i els pares estan més enfadats que mai. Com resoldràn aquesta situació tan misteriosa?

 

 De frases fetes el món n’és ple

L’avi Cisco ha emmalaltit de cap i una mica del cos. A partir d’ara haurà de deixar casa seva i anar a viure amb la seva família. Però, com ho viuran tots plegats? Com s’adaptaran a aquesta nova situació?

 

 

Un dia normal

Un conte protagonitzat per l’àvia Carmela, també coneguda com a àvia Sisí. Li diuen així perquè sempre respon: sí, sí; encara que per dins tingui ganes de dir: no, no.

 

 

 Primer tercera

L’Íngrid i el Ferran tenen un veí gran, solitari i malcarat que no parla amb ningú del veïnat. Hauran de descobrir què li passa i com poden ajudar-lo.

El quadern pedagògic:

Els centres educatius que vulguin treballar els contes amb l’alumnat tenen un quadern pedagògic a la seva disposició. Us el podeu descarregar aquí:

Contes-per-fer-se-gran.-Quadern-pedagògic

Comprar exemplars del llibre:

Podeu adquirir exemplars del llibre enviant un correu electrònic a: tractambe@gmail.com

Preu: 10€